İran Bizi Yeryüzünden Silmek İstiyor.

  • 19 Ocak 2015
  • 2.498 kez görüntülendi.
İran Bizi Yeryüzünden Silmek İstiyor.

Japonya BaÅŸbakanı’nı konuk eden Ä°srail BaÅŸbakanı Binyamin Netanyahu, yaptığı konuÅŸmada Ä°ran ve Kuzey Kore yönetimini “acımasız ve radikal diktatörlükler” diyerek eleÅŸtirdi.

     “Ä°RAN VE KUZEY KORE ACIMASIZ”

KonuÅŸmasında Ä°ran ve Kuzey Kore’ye deÄŸinen Netanyahu, “Hem Ä°ran hem de Kuzey Kore acımasız ve radikal diktatörlükler tarafından yönetilmektedir. Bu iki devlet komÅŸularına karşı zorbaca ve tehditvari bir yaklaşım sergilerken, özellikle Ä°ran bizi yeryüzünden silmek istiyor” diye konuÅŸtu.

Ä°ki ülkenin “saldırgan askeri nükleer programlarına sahip olduÄŸu” deÄŸerlendirmesinde bulunan Netanyahu, her iki devletin de nükleer silahlar geliÅŸtirerek, bunları balistik füzeler haline getirmeye çalıştığını öne sürdü.

      “KENDÄ°MÄ°ZÄ° BARIÅž VE GÃœVENLÄ°ÄžE ADADIK” (!!)
Japonya BaÅŸbakanı Abe ve kendisinin, “barış ve güvenliÄŸe kendilerini adadıklarını” iddia eden Netanyahu, ÅŸu ifadeleri kullandı:

“Ä°srail tüm komÅŸularıyla barış içinde olmak istemektedir. Fakat biliyoruz ki bölgemizde, barış ve güvenlik birbirini tamamlayan iki kavram. Dolayısıyla, eÄŸer bizi tehdit edenlere karşı kendimizi savunmazsak, barıştan söz edemeyiz. Ä°srail, toprağına ve vatandaÅŸlarına yönelik terörü yaymak isteyenlere karşı kendini savunma hakkına sahiptir. UCM dahil, hiç kimse tarafından elimizin kolumuzun baÄŸlanmasına izin vermeyeceÄŸiz ve kendimizi her nerede olursa olsun, savunacağız.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ibrahim yılmaz dedi ki:

    o bölgede İSRAİL diye bir ülke yok. Tepeden inme bir devletmi olur. Geçmişte orda yaşıyor olmaları birşeyi değiştirmez. israil kurulduğunda orda yahudi yok denecek kadar azdı. eğer öle düşüneceksek tüm medeniyetler ben eskiden orda yaşıyordum, efendim bu topraklar benim hakkım desin. BU tarihe ve bilime aykırıdır. Dağdan gelmiş bağdakini kovmaya çalışan israil. ortadoğuda fitne fesat çıkaran İSRAİL. iran haklı.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.