İran Cumhurbaşkanı Reisi: Kudüs günü Siyonist sahte rejimin yok oluşu ve Kudüs’ün kurtuluş müjdecisidir

  • 29 Nisan 2022
  • 108 kez görüntülendi.
İran Cumhurbaşkanı Reisi: Kudüs günü Siyonist sahte rejimin yok oluşu ve Kudüs’ün kurtuluş müjdecisidir

İran İslam cumhuriyeti cumhurbaşkanı Kudüs gününü dünyadaki tüm mazlum mümin ve mustazafların günü ve Kudüs şerifin kurtuluşu, sahte Siyonist rejimin yok olması ve Kur’an-i Kerim’i sevenlerin zaferini müjdelediğini söyledi.

IRNA’nın bildirdiğine göre Seyyid İbrahim Reisi dün Tahran’ın büyük İmam Humeyni –ks- musallasında, İran İslam Cumhuriyeti’nin Kur’an-i Kerim’e hizmet edenleri onurlandırma ve takdir etme töreninde yaptığı konuşmada, Filistinli mücahitlerin Kur’an-i Kerim öğretileri sayesinde meydanda inisiyatifi ellerinde bulundurduklarını, yoksa askeri teçhizat ve olanakların düşmanın elinde olduğunu söyledi.
Ayetullah Reisi günümüzde genç bir Filistinli, yemenli, Lübnanlı ve Afgan’dan cihat motivasyonu ve umudunu nerden buluyorsun diye sorulduğunda Kur’an-i Kerim öğretilerinin umut ve motivasyon kaynağı olduğunu ve bu semavi kitaba gönül bağladıklarını söylediklerini belirtti.
Kur’an-i Kerim’in hidayet kitabı olduğunu ve herkesi hidayete erdirme kapasitesine sahip olduğunu belirten Ayetullah Reisi, fakat bu kapasiteden yararlananların Kuran’ın terbiyesi ve Resulullah ve ehlibeytin öğretileri sayesinde yüce nefasni isteklerini ihya ettiklerini sözlerine ekledi.
Bugün 29 Nisan 2022, Ramazan ayının son Cuma günü ve Dünya Kudüs günüdür./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.