İran Devrim Muhafızları: Filistin’in yeni intifadası siyonistlerin kabusu olacak

  • 25 Temmuz 2017
  • 1.236 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları: Filistin’in yeni intifadası siyonistlerin kabusu olacak

İran Devrim Muhafızları Ordusu, yayınladığı bildiriyle, siyonistlerin Mescidi Aksa’ya saldırısını kınarken, yeni bir intifadanın doğması ve Filistin’de yeni neslin ayaklanmasının siyonistler ve onların bölge ve bölge dışı hamileri için kabus olacağını söyledi.

Sepah News sitesine göre, yayınlanan bildiride, siyonistlerin Mescidi Aksa aleyhindeki yeni  cinayet ve saldırı girişimlerinin, bu rejimin yeni bir intifadanın oluşmasından duyduğu korkunun göstergesi olduğu zira terör rejiminin Filistin milletinin köklerine uzanan  ve direnişin potansiyelinden korktuğuna yer verildi.

Bildiride, terör rejiminin girişiminin  bütün müslümanların mukaddesatına hakaret olduğuna yer verilirken Mescidi Aksa’ya saldırının yenilgiye mahkum olduğu ve siyonistlerin Mescidi Aksa’yı yahudileştirme projesinin kesinlikle sonuç vermeyeceğinin altını önemle çizildi.

İran Devrim Muhafızları, yayınladığı bildiride, siyonistlerin ”Nil’den Fırat’a kadar” projelerinin Filistin halkının iradesi ve bölge halklarının uyanıklılığı ile tarihin çöplüğüne karışacağına yer verildi.

Sözkonusu bildiride, Mescidi Aksa ve Filistin konusunda uluslararası toplum ve insan hakları ile bazı Arap ülkelerinin  liderlerinin sessizliği kınanırken, ”Filistin’de yeni intifadanın desteklenmesi gerektiği”ne işaretle; ”Filistin intifadasının asıl hamilerinden olan Devrim Muhafızları, Mescidi Aksa ve Kudüs için verilen mücadeleyi övmektedir ve onlara desteğini sürdürecektir” cümlesi yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.