İran Devrim Muhafızları Komutanı: İran karşıtı yaptırımların arkasında Siyonistler var

  • 11 Ocak 2018
  • 1.012 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı: İran karşıtı yaptırımların arkasında Siyonistler var

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunarak, İran karşıtı yaptırımların arkasında Siyonistlerin olduğunu belirtti.

İsfahan kentinde düzenlenen Seccad Şahsanai’nin 7. şehadet yıldönümü töreninde konuşan İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tümgeneral Caferi, İran’da yaşanan son olaylara işaret ederek, “İnkılap Rehberi’nin ifade ettiği gibi, düşmanların kapsamlı planlarına rağmen, son fitne de boşa çıkartıldı” dedi.

Son olayları İran’a karşı başlatılan üçüncü fitne olarak nitelendiren Tümgeneral Caferi, “İnkılap Rehberi, bunun İran halkının düşmanlara karşı sergilediği 40 yıllık mücadeleden kaynaklandığını söyledi” açıklamasını yaptı.

Tümgeneral Caferi, şöyle devam etti: İran halkı ekonomik ve işsizlik gibi sorunları protesto etmek için sokağa çıktı fakat İslam İnkılabı düşmanlarının bu protesto gösterileri kötüye kullanmaya kalkışınca onların saflarından uzaklaştı.

Mevcut bazı sıkıntılara rağmen İran halkının İslam İnkılabı’nın yanında durduğunu söyleyen Tümgeneral Caferi, “ABD ile Siyonist Rejim ve müttefiklerinin yanı sıra Suudi Arabistan, İslam İnkılabı karşıtları ve Şah yanlılarının İslam düzenine karşı plan yapması gayet doğaldır. Zira İslam bayrağını kaldıran İran milleti ve İslam Cumhuriyeti bölgede başarılara imza atarak düşmanları hayal kırıklığına uğlarttı” açıklamalarında bulundu.

Bunlara ilave olarak Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, “Düşmanlar, ülkemize karşı ekonomik bir savaş açmayı planlıyorlar. ABD’liler, Siyonistler ile İslam düşmanlarının isteği üzerine ülkemize karşı ekonomik yaptırımlar uygulamaktadır” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.