İran Devrim Muhafızları Komutanı: İsrail, bizim öfkemizi beklesin!

  • 22 Ocak 2015
  • 1.040 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı: İsrail, bizim öfkemizi beklesin!

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İsrail’in Kuneytra eyaletine düzenlediği saldırı ile ilgili bir bildiri yayımladı.

Bildiride şu ifadelere yer verildi:

Rahman ve Rahim Allah’ın Adıyla

مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَى نَحْبَهُ وَ مِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَ مَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

“İnananlardan öyle erler var ki Allah’a verdikleri sözde sadık kaldılar. Onlardan kimisi, adağını ödedi, kimisi de beklemede. Ve onlar, sözlerini, hiçbir suretle değiştirmediler.”

İslam Cephesi’nin Azimli Mücahitlerine

Selam Aleykum

Kuneytra’da zalim ve terörist İsrail rejiminin düzenlediği saldırı sonucu şahadet makamına erenler, İslam İnkılâbının gücünün coğrafî sınırları aştığının göstergesidir. Bu şahadetler, İnkılabın İslam Cephesi’ne yeni bir şekil verdiğini ispat etmiştir. Savaş meydanının mücahitleri, İnkılâba bağlı kalarak kendi topraklarında İslami değer ve öğretilere göre amel etmiştir.

Muhammedi İslam’ın kindar düşmanları, bir yandan sergiledikleri sefil, aşağılık ve alçak mücadele bir yandan da Müslümanların kutsallarına hakaret ederek İslam İnkılâbı’nın bölgedeki nüfuzunu ve ilahi vaadin yerine gelmesini yok edebileceğini hayal ediyor. Bugün İslam dünyasının tüm gençleri bir Cihad Muğniye, Devrim Muhafızları’nın her bir üyesi bir Allah Dadi’dir. Bu şahadetler, bir kez daha hiçbir şartta mücadele ve cihattan vazgeçmememiz gerektiğini göstermiştir.

Siyonistler kendilerini yerle yeksan edecek öfkeyi beklesinler. Onlar geçmişte bizim öfkemizi yakından gördüler. Yıkıcı yıldırımlara hazır olsunlar. Devrim Muhafızları, geçmiş Lübnan ve Filistin savaşlarında olduğu gibi her daim işgalci rejimin karşısında dikilmeye devam edecektir. Bölgedeki İslami Cephelerin yanında olarak, Müslüman topraklarda fesat tomurcuklarının yeşermesine izin vermeyecektir.

Kendilerini İlahi dergâha kurban sunan şehitlerin kanı, merhum imam Humeyni’nin de söylediği gibi bizi Kudüs’ü özgürlüğüne kavuşturacağımız güne bir adım daha yaklaştırdı. İslam şehitlerinin bu fedakârlık ve şahadetleri ile Hz. Zehra’ya olan vefa borcunun yerine getirmiş olmaları temennisiyle.

İnşallah Rabbimiz, Melekuti Kevser’in anne şefkati ve duasıyla, şehitlerin ailelerine sabır inayet eder. Allah, mücahitlere izzet ve zafer nasip etsin inşallah.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.