İran Devrim Muhafızları Komutanı Selami: Son fitneyi Amerikalılar ve İsrailliler için bir mezarlığa dönüştüreceğiz

  • 27 Kasım 2022
  • 73 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları Komutanı Selami: Son fitneyi Amerikalılar ve İsrailliler için bir mezarlığa dönüştüreceğiz

İran’daki İslam Devrim Muhafızları Ordusu’nun (IRGC) başkomutanı Tümgeneral Hüseyin Selami, Siyonist varlığın çökeceğini ve son fitneyi Amerikalılar ve İsrailliler için bir mezarlığa dönüştüreceğimizi vurguladı.

General Selami, siyaset sahnesinde “Amerika, İngiltere, İsrail, Almanya, Fransa ve Suud Hanedanı”nın bölücü medyalarıyla bu topraklarda gerilimi artırmaya çalıştığını, ancak bu halkın tamamen farkında olduğunu sözlerine ekledi.

Düşmanın birçok hayali olduğunu, bir illüzyon içinde yaşadığını, düşmanın medyası tarafından ilk yenilgiye uğratılanın olduğunu; düşmanın bu toprakların ve devrimin güçlü olduğunu bilmediğini ekledi.

Devrim Muhafızları’nın başkomutanı, bu devrimin sağlam köklerinin o kadar güçlü olduğuna dikkat çekti ki, eğer bütün düşmanlar bu ağacın dallarından birini kesmek isterlerse, bunu asla yapamayacaklar.

Dedi ki: “Siyonist varlığın çökeceğinden ve bu devrimin zarar görmeyeceğinden emin olun. Düşmanın illüzyonları işe yaramayacak. Bu sistem güçlüdür. İmam Hamaney’in önderlik ettiği halk seferberliği, düşmanlara büyük yenilgiler verdi.

Bugün düşmanın, yani “Amerika, İngiltere, İsrail ve Suud Hanedanı”nın tüm güçleriyle sahneye indiğini, ancak bu büyük çekişmenin ve bu dünya savaşının arenasını kesinlikle Amerikan ve İsrailli düşmanlar ve müttefikleri için bir mezarlığa dönüştüreceğimize dikkat çekti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.