İran Devrim Muhafızları ordusu hava uzay karargahı komutanı Hacizade: Askeri Merkezlerimizin Denetlenmesi Casusluktur

  • 23 Mayıs 2015
  • 1.154 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızları ordusu hava uzay karargahı komutanı Hacizade: Askeri Merkezlerimizin Denetlenmesi Casusluktur

İslami İran Devrim Muhafızları ordusu hava uzay karargahı komutanı tuğgeneral Emir Ali Hacizade, İran’ın askeri merkezlerinin koordineli veya koordineli olmadan denetlenmesinin casusluk olacağını söyledi.

Emir Ali Hacizade, dün Tahran’da temsilcilikleri bulunan ülkelerin askeri ataşeleriyle ‘ordu-sepah’ günü münasebetiyle yaptığı görüşmede, İran İslam cumhuriyetinin devrik Saddam rejimine karşı 8 yıllık zorunlu savaşta elde ettiği başarı ve düşmanları yenilgiye uğratmasına ve de ondan sonra da yine dünya emperyalizminin İran aleyhindeki oyunlarını bozguna uğrattığına temas ederek; İran milletinin müstekbirler karşısında direniş, Cihad ve mücadele yolunu sürdüreceğini söyledi.

Hacizade, bugün bölgenin içinde bulunduğu duruma da işaretle, bölgede cinayetlerin asıl sorumlusunun Amerika olduğunu zira bu gelişmelerin Amerika tarafından planlandığını söyledi.

İslami İran Devrim Muhafızları ordusu hava uzay karargahı komutanı tuğgeneral Emir Ali Hacizade, Amerika’nın İngiltere ve Siyonistlerin planı ve başta Arabistan olmak üzere bölgenin parasıyla şom hedeflerini gerçekleştirmeye çalıştığını, er yada geç kendini bu bataklığa saplayacağını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.