İran Devrim Muhafızlarından teröristlere ağır darbe

  • 22 Temmuz 2017
  • 1.041 kez görüntülendi.
İran Devrim Muhafızlarından teröristlere ağır darbe

İran kuzeybatı sınırının sıfır noktasından İran’a girmeye çalışan teröristlere ağır bir karşılık veren İran Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Seyyidi’ş-Şüheda Hamza (a.s) Karargahı, 7 teröristin öldürüldüğü veya yaralandığını duyurdu.
Devrim Muhafızları Kara Kuvvetleri Seyyidi’ş-Şüheda Hamza (a.s) Karargahı yayınladığı bir duyuruda, “Dün gece İran’ın kuzey batısı sınırının sıfır noktasında terör eylemi gerçekleştirmek isteyen sulta düzeni ülkeleriyle yabancı istihbarat servislerine bağlı birkaç terörist, bu karargahın keskin yanıtıyla karşılaşıp ağır bir çatışma sonucu büyük bir hezimete uğratıldı” ifadelerine yer verdi.
Duyuruda şu ifadelere yer verildi: ”Bu olayda 3 terörist öldürülürken 4’ü de yaralandı. Ayrıca sınır ötesine kaçmaya çalışan geri kalan terörislerden birisi de yakalandı.”
Bu duyuruya göre ilaveten Devrim Muhafızları Seyyidi’ş-Şüheda Hamza (a.s) Karargahı’nda görev yapan Binbaşı Yasin Kanberi de şehit düşerken karargahın bir diğer askeri de yaralandı.
Bu duyurunun sonunda şu açıklamalar yapılmıştır: ”Devrim Muhafızları’yla birlikte istihbarat ve güvenlik güçlerinde görev yapan İran milletinin evlatları, sulta düzeniyle bölgedeki bazı geride kalmış ülkelere bağlı piyadelerin İslami vatanımızın huzuru ile istikrarını zedelemesine hiçbir şekilde izin vermeyecekler.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.