İran Dışişleri Bakanı Zarif Batıyı siyonist rejim karşısında sükuttan dolayı eleştiri

  • 07 Aralık 2019
  • 837 kez görüntülendi.
İran Dışişleri Bakanı Zarif Batıyı siyonist rejim karşısında sükuttan dolayı eleştiri

İran dışişleri bakanı Muhammed Cevad Zarif, terör rejimi İsrail’in nükleer başlık taşıyabilen füzeleri denemesi karşısında Amerika ve Batılıların sessiz kalmasına tepki göstererek, terör rejiminin nükleer cephaneliklerine de seslerini çıkarmadıklarını söyledi.

İran dışişleri bakanı, terör rejimi İsrail’in nükleer füze deneme hedefinin İran olduğunu belirterek, ‘Almanya, İngiltere ve Fransa’nın yanısıra Amerika,  terör rejiminin nükleer depolarına seslerin çıkarmıyorlar ama İran’ın uluslararası kanunlara uygun olan savunma silahları karşısında ise öfkeliler’ dedi.

Terör rejimi İsrail medyası dün geçtikleri haberlerde, siyonist rejimin dün gece karadan karaya nükleer başlık taşıyabilme özelliğine sahip bir füze denemesini gerçekleştirdiğini bildirdiler.

Siyonist İsrail’in askeri nükleer  çalışmaları  her zaman bölge ve dünya güvenliği için tehdit oluştururken bu rejimin  çalışmaları uluslararası kanunlara göre yasak olmasına rağmen bu rejimin hiç bir ilke ve kanun tanımadan ve de Batının sessizliğiyle  tehdit edici çalışmalarını  sürdürmektedir.

Uzmanlar ve istihbarat çevreleri, terör rejimi İsrail’in elinde 400 kadar nükleer başlık taşıyabilen füzenin olduğu görüşündeler. /

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.