İran Dışişleri Sözcüsü: Siyonist işgal rejiminin çöküşü yakındır

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Salı akşamı Nablus şehitlerinin ailelerine başsağlığı dileyerek Sahte, işgalci ve terörist Siyonist rejimin çöküşünün yakın olduğunu söyledi.

Nablus’ta Salı günü çıkan çatışmada Siyonist askerler üç Filistinliyi şehit ederek cesetlerini bilinmeyen bir yere götürdü.

Fars haber ajansının bildirdiğine  göre Filistin halk ve direniş gruplarına seslenen Nasır Kenani, “Şehitlerinizin temiz kanı heba olmayacak ve İsrail’in sahte, işgalci ve terörist rejiminin çöküşü yakındır.”dedi.

Lübnan’da Hizbullah hareketi Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah, Pazartesi günü Siyonist rejimde yargı değişikliklerinin onaylanmasıyla aynı zamanda, bu günü bu rejimin en kötü günü olarak nitelendirdi ve bu olayların Siyonistleri yok edeceğini söyledi./

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.