İran, Filistin işgalcilerinin cezalandırılması gerektiğine vurgu yaptı

  • 13 Kasım 2019
  • 574 kez görüntülendi.
İran, Filistin işgalcilerinin cezalandırılması gerektiğine vurgu yaptı

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Seyyid Abbas Musevi, terörist rejimin Gazze’de saldırısı ve İslami Cihat komutanlarından birine düzenlediği suikastta şehit etmesini şiddetle kınarken, Siyonist rejimin uluslararası mahkemelerde savaş canisi olarak cezalandırılması gerektiğini söyledi.

Musevi yaptığı açıklamada, Filistin halkının Siyonist işgalciler karşısındaki tek seçeneğinin birlik ve direniş olduğunu ifade ederek, uluslararası kurum ve kuruluşların bu rejim cinayetleri karşısındaki suskunluklarını eleştirerek, çocuk katili bu rejime verilen destekler sayesinde işgal toprakları içinde ve dışında, Filistin halkı ve mücahitlerine yönelik terörünün devam ettiğini söyledi.

Musevi, bölgesel ve uluslararası kurum ve kuruluşlardan, Filistin halkı aleyhine işlenen cinayetlerin durdurulması karşısındaki insani ve kanuni görevlerini yerine getirmelerini istedi.

Terör rejimi İsrail savaş uçaklarının Gazze’ye saldırısı sonucu Filistin İslami Cihad komutanlarından Beha Ebuata’nın da aralarında olan 11 Filistinli şehit olurken 45 kişi de yaralandı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.