İran Genelkurmay Başkanı Bakıri: Düşmanlar, İslam Cumhuriyeti sahasına girmeye cesaret edemezler

  • 20 Nisan 2020
  • 779 kez görüntülendi.
İran Genelkurmay Başkanı Bakıri: Düşmanlar, İslam Cumhuriyeti sahasına girmeye cesaret edemezler

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri, düşmanların İslami İran’ın sahasına tecavüz etme cesaretine sahip olmadıklarını belirtti.

Bugün video konferans aracılığıyla polis teşkilatı komutanlarına hitaben bir konuşma yapan Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Bakıri, düşmanların korkusunun İran İslam Cumhuriyeti’nin caydırıcı gücünü gösterdiğini kaydetti.

İran milletinin geçen senede bazı sorunlar ve ABD’nin tek taraflı ve yasadışı yaptırımlarına rağmen, tehditler karşısında dik durduklarını belirten Komutan Bakıri, İran milletinin Kudüs Gücü eski komutanı Korgeneral Kasım Süleymani’nin cenaze törenine görkemli katılımıyla düşmanlarını iyi tanıdıklarını ortay koyduklarını vurguladı.

ABD’nin Batı Asya bölgesindeki yıkıcı eylemlerine de dikkat çeken Genelkurmay Başkanı, bazı ülkelerin kendi halkıyla ilgilenmek yerine kendi kaynak ve imkanlarını çatışmalar için harcadıklarını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.