İran Genelkurmay Başkanı Firuzabadi, Sina’da Meydana Gelen Patlamalara Tepki Gösterdi…

  • 31 Ocak 2015
  • 858 kez görüntülendi.
İran Genelkurmay Başkanı Firuzabadi, Sina’da Meydana Gelen Patlamalara Tepki Gösterdi…

İran İslam Cumhuriyeti ordusu genelkurmay başkanı Mısır’ın Sina bölgesinde meydana gelen terör patlamalarının siyonist İsrail rejiminin yararına tamam olduğunu ve bu olay karşısında dikkatli davranılması gerektiğini bildirdi.

Fars Haber Ajansının bildirdiğine göre Sina bölgesinde Mısır ordusu merkezine yönelik düzenlenen terör saldırısının kuşkulu olduğunu belirten İran İslam Cumhuriyeti ordusu genelkurmay başkanı Tümgeneral Seyyid Hasan Firuzabadi, Sina bölgesi olayı faillerinin bilerek veya bilmeyerek işgal rejimine hizmet ettiklerini bildirdi.

Sina Yarımadası’nda bir çok İslami grubun bulunduğuna da dikkati çeken Firuzabadi, “Siyonistlerin İslam topraklarına saldırılarını ve işgallerini önlemek için Sina Yarımadası’nda hazır bulunan İslami güçleri hedef almak cahillik olur” uyarısında bulundu.

Mısır ordusunun müslüman bir ordu olduğunu ve Siyonistlerin muhtemel saldırılarına karşı Sina bölgesine konuşlandıklarını belirten İran İslam Cumhuriyeti ordusu genelkurmay başkanı bu saldırının neticede siyonist İsrail’in yararına tamamlanmakta olduğunu bildirdi.

Perşembe günü Sina’da el-Ariş şehrinde polis merkezine yönelik düzenlenen terör saldırısında 120 kişinin öldüğü veya yaralandığı açıklanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.