İran halkı İslam inkılabı ve rehberine bağlıdır

  • 09 Ocak 2016
  • 859 kez görüntülendi.
İran halkı İslam inkılabı ve rehberine bağlıdır
Dünya Ehlibeyt Kurumu genel sekreteri Muhammed Hasan Ahteri, İran halkının her zaman hassas zamanlarda İslam’a, inkılaba ve velayeti fakihe bağlılığını gösterdiğini söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Muhammed Hasan Ahteri, dün Kum kentinde cuma namazında bir gruba yaptığı açıklamada, batılı müstekbirlerin İslam inkılabı boyunca, İslam inkılabının yolunu saptırmak ve müsadere altında tutmak için her zaman komplolar ve hileler peşinde olduklarını ama İran halkının pak kanlarıyla düşmanların şom emellerini bozduğunu söyledi.

Ahteri, İslam inkılabının oluşması ve devamındaki en önemli unsurun liderlik olduğunu belirterek; ‘Bugün İran İslam inkılabı rehberinin yabancıların düşmanlıklarına karşı halkı doğru yolda yönlendirdiğini ve bu durumun da düşmanların İslam cumhuriyeti nizamı ve Velayeti fakihe darbe indirmek için hedef seçilmesine neden olduğunu’ söyledi.

Dünya Ehlibeyt Kurultayı genel sekreteri, İran halkının her zaman inkılab ve rehberliği savunduğunu ve bundan sonra da bu yoluna devam ederek, kesinlikle düşmanların velayeti fakihin konumunu tahrip etmeye dayalı şom emellerinin gerçekleşmesine izin vermeyeceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.