İran halkı sokaklara döküldü: Kahrolsun İsrail!

  • 18 Eylül 2015
  • 897 kez görüntülendi.
İran halkı sokaklara döküldü: Kahrolsun İsrail!

Tahran halkı, bugün Cuma Namazı sonrası Siyonist İsrail Rejimi’ne karşı düzenledikleri gösteride, İşgal güçlerinin müslümanların ilk kıblesi olan Mescid Aksa’ya düzenlediği baskınları protesto ederek, bu tür alçakça girişimlerin bir an önce durdurulmasını istedi.

Bugün, Tahran’ın yanı sıra İsfahan, Meşhed, Bircend, Şiraz, Tebriz, Yazd, Kirmanşah, Sari, Kazvin ve Erdebil gibi eyaletlerde de Siyonist Rejimi’ne karşı bazı gösteriler düzenledi. Bu gösterilerde, “kahrolsun İsrail” ve “Kahrolsun Amerika” sloganları atan İran halkı, İran’ın Filisitin’in masum halkından yana olduğunu belirterek, alçak İsrail Rejimi’nin müslümanların kutsal değerlerine yöneilk saygsızlık etmeye son vermesini istediler.

Son günlerde İşgal güçlerinin Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskınlar neticesinde birçok Filistinli yaralanmıştır. Hiç bir kutsal değere saygı duymayan sahte rejim bu baskınları hala da devam ettiriyor. Şu ana kadar Siyonist İsrail’in bu tür girişimlerde bulunmasının birçok ülke tarafından kınanmasına rağmen, işgal güçleri yine de cinayetlerine son vermek istemiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.