İran Hava Uzay Birliği Komutanı General Hacızade: Düşmanlar İran’a karşı her hangi bir girişimde bulunma gücüne sahip değiller

  • 17 Ekim 2017
  • 1.448 kez görüntülendi.
İran Hava Uzay Birliği Komutanı General Hacızade: Düşmanlar İran’a karşı her hangi bir girişimde bulunma gücüne sahip değiller

İran Hava Uzay Birliği Komutanı General Emir Ali Hacızade, ABD başkanının yenilgiye uğramış başarısız bir strateji uyarınca ve siyonist lobilerin baskısı altında İran ve dünyanın öteki halklarından puan elde etmeye çalıştığını bildirdi.

Kum kentinde düzenlenen öğrenci şehitleri anma töreninde konuşan İran Hava Uzay Birliği Komutanı General Emir Ali Hacızade, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran karşıtı sözlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

General Hacızade, “Günümüzde ABD korkutma politikasını yürütmekte. İşte bu yüzden de Trump genellikle “Zamanı gelince göreceğiz” ifadesini kullanıyor. Bu aslında bir psikolojik operasyondur. Eğer biz onların ülkemize nüfuz etmelerine izin vermezsek hiçbir şey yapamazlar. Düşmanlar İran’ın farklı alanlarda bir güç olmasını istemiyor. Fakat buna rağmen İran her geçen gün askeri teçhizat alanında büyük başarılara ulaşıyor” dedi.

İran füze programına işaret eden General Hacızade, “Bütün etrafımıza duvar örseler de füze üretimini durdurmayacağız. Çünkü bu yerel sanayiye bağlıdır. Hiçbir güç bize karşı çıkamaz” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.