İran, Irak ve Lübnan’a Füze ve İHA Yapım Teknolojisi Satıyor…

  • 03 Şubat 2015
  • 684 kez görüntülendi.
İran, Irak ve Lübnan’a Füze ve İHA Yapım Teknolojisi Satıyor…

İran İslam Cumhuriyeti, siyonist İsrail rejiminin saldırganlıklarına karşı koymak amacıyla Suriye, Irak, Filistin ve Hizbullah’a füze ve İHA yapım teknolojisi ihracatını sürdürüyor.

Fars Haber Ajansının bildirdiğine göre İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacızade dün bu konuda yaptığı açıklamada, İran’ın, Suriye, Irak, Filistin ve Hizbullah gibi ülke ve gruplara füze ve diğer askeri teknoloji hizmetleri sunarak, onların siyonist İsrail rejimi ve tekfiri örgütler karşısındaki direnişini güçlendirmek ve himaye etmek istediğini söyledi.

General Hacizade ayrıca İslam inkılabının on binlerce şehidin kanının bir meyvesi olduğunu hatırlatarak, İslam inkılabının zaferi İran, bölge ve İslam dünyası için bir takım getirileri olmuştur ve bu zafer muhtelif alanlarda güvenliği armağan etmiştir” ifadesini kullandı.

İslam İnkılabı Muhafızlar Ordusunun artık füze sanayinde İHA yapımı hususunda tamamen kendine yeterli hale geldiğini ve hatta bu alandaki teknolojisini başka ülkelere de ihraç edebilecek konumda bulunduğunu bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.