İran İslam Cumhuriyeti: İsrail en ufak bir aptallık yaparsa, Tel-Aviv yerle bir edilir!

  • 20 Şubat 2018
  • 977 kez görüntülendi.
İran İslam Cumhuriyeti: İsrail en ufak bir aptallık yaparsa, Tel-Aviv yerle bir edilir!

İran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, Siyonist rejim Başbakanı Beynamin Netanyahu’nun İran’a yönelik tehditlerinin boş olduğuna işaretle, İran’ın İsrail’in en ufak bir hata yapması halinde, Tel-Aviv’i yerle bir edeceğini belirtti.

Siyonist rejim Başbakanı Netanyahu dün Münih Güvenlik Konferansı’nda yaptığı konuşmada, İran’a karşı tehditler savurmuştu.

Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai el-Minar’a yaptığı açıklamada, Netanyahu’nun yaptığı şovu, çocuk oyunu kadar değersiz bir şov olarak değerlendirdi, ABD ve İsrail yöneticilerinin İran’ı ve direnişin gücünü bilmediklerini kaydetti.

Suriye tarafından siyonist rejim İsrail’in F-16 savaş uçağının düşürülmesinin de, Suriye ordusunun kendi ayakları üzerinde durduğunu ve direnişin ilerlediğini gösterdiğini ifade eden Rızai sözlerinin devamında ABD’nin büyükelçiliğini Tel-Aviv’den Kudüs’e taşıma kararının Filistin direniş güçlerini birbirine yakınlaştırdığını vurguladı.

Rızai, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Cubeyir’in İran hakkındaki iddiaları konusunda ise; Cubeyir’e Suudi Arabistan’ın iç durumuna çeki düzen vermesini ve Yemen, Katar ve Bahreyn’deki rezaletlerini çözmesini tavsiye etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.