İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı: Ordu ve Devrim Muhafızları birlikteliği, İran düşmanlarını darboğaza sokmuştur

  • 20 Nisan 2020
  • 924 kez görüntülendi.
İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı: Ordu ve Devrim Muhafızları birlikteliği, İran düşmanlarını darboğaza sokmuştur

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Genel Komutanı Korgeneral Seyyid Abdurrahim Musevi, Devrim Muhafızları Ordusu’nun kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Devrim Muhafızları ve Ordu birlikteliği ve dayanışmasının düşmanları stratejik bir darboğaza soktuğunu kaydetti.

Devrim Muhafızları 22 nisan tarihinde İslam Cumhuriyeti Kurucusu Rahmetli İmam Humeyni’nin talimatı üzerine kuruldu.

Ordu Genel Komutanı Tümgeneral Musevi, Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgneral Hüseyin Selami’ye tebrik mesajında, bu devrimci teşkilatın milletin devrimci talepleri doğrultusunda kurulduğunu ve mazlum milletler ve küresel emperyalizmle mücadele eden hareketlerin destekçisi olduğunu belirtti.

Komutan Musevi mesajında Ordu ve Devrim Muhafızları’nın işbirliği ve birlikteliğinin İslam nizamını güçlendirdiğini ve direniş coğrafyasında İslam ümmetinin sarsılmaz iradesini takviye ettiğini vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.