İran İslam Cumhuriyeti Silahı Güçler Sözcüsü: Siyonistler direniş eksenin üstünlüğünü görecek

  • 18 Temmuz 2020
  • 1.376 kez görüntülendi.
İran İslam Cumhuriyeti Silahı Güçler Sözcüsü: Siyonistler direniş eksenin üstünlüğünü görecek

İran İslam cumhuriyeti silahı güçler üst düzey sözcüsü “siyonist yalancılar ve kukla oynatanlara, şirrete devam etmeleri halinde direniş ve İran islam cumhuriyetinin eylem meydanında üstünlüğünü görecekleri hakkında uyarıda bulunuyorum” dedi.

Komutan Ebulfazl Şekarçi sözlerinin devamında şöyle dedi:
Batı-siyonist medya imparatorları, bölgedeki köleleri ve hizmetçileri bir süreden beri çocuk katili, işgalci ve insanlık karşıtı siyonist rejimin yalan ve kof gücünü göstermek için medya savaşı, psikolojik savaş ve yalan gibi faydasız çalışmalardan medet umuyorlar ve şimdiye kadar yüzlerce veya binlerce İranlıyı öldürdükleri izlenimi bırakmaya çalışıyorlar.
Komutan Şekarçi “korkak İsrail’in Amerika’nın tüm destekleri ve bazı batı ülkelerin yardımları ile, Suriye’de T4 üssün bombalanmasındaki zafiyet, yenilgi ve güçsüzlüklerinin bir kısmını telafi etmeye çalıştığını söyledi.
İsrail’in kendini kandırdığını bilmesi gerektiğini söyleyen komutan Şekarçi, siyonist yalancı ve kukla oynatanlarına uyarıda bulunarak, direniş ekseni ve İran İslam cumhuriyeti iktidarını bir kez daha denememelerini, aksi halde eylem meydanında üstün, güçlü ve gafil avlayan eli hissedeceklerini sözlerine ekledi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.