İran İstihbarat Bakanı: Bu Saldırıyla Korsan Rejimin Terörist Yüzü Daha İyi Görünmüştür…

  • 20 Ocak 2015
  • 1.118 kez görüntülendi.
İran İstihbarat Bakanı: Bu Saldırıyla Korsan Rejimin Terörist Yüzü Daha İyi Görünmüştür…

İran İslam Cumhuriyeti istihbarat bakanı Mahmud Alevi, Suriye’nin güneyinde terör rejimi İsrail’in saldırısı sonucu  İranlı danışman ile Lübnan  Hizbullah direniş güçlerinden bazılarının şehit olmasıyla ilgili yayınladığı mesajda;  ‘bu saldırıyla korsan rejim İsrail’in terörist yüzü daha iyi görünmüştür’ ifadesini kullandı.

Mahmud Alevi, Suriye’nin güneyinde Hizbullah güçlerinden bazılarının yanı sıra İran’ın Suriye’deki danışmanlarından tuğgeneral  Muhammed Ali Allah Dadi’nin  şehit olması münasebetiyle  yayınladığı mesajda, onların küfür cephesi karşısında ve Suriye devleti ile mazlum halkının  tekfirci selefi  teröristlerine karşı yardım için danışmanlık görevi yaptığını bildirdi.

Mesajda, sözkonusu  mazlum şehitlerin kanının, gerçekte terörist tekfirciler ile siyonist rejim İsrail arasındaki işbirliğini de ifşa ettiğini belirtirken, tekfircilerin  siyonistlerin emirleri doğrultusunda hareket  ettiklerini, bu doğrultuda sahiplerinin istekleri yönünde  terörist faaliyetlerde bulunduklarını ve onlara bağlı  basın yayın kuruluşlarının da  İslam  düşmanlığı yönünde faaliyet gösterdiklerini bildirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.