İran istihbarat bakanı: Siyonist İsrail rejimi işgalcidir

  • 15 Ocak 2017
  • 1.218 kez görüntülendi.
İran istihbarat bakanı: Siyonist İsrail rejimi işgalcidir

İslami İran istihbarat bakanı Seyyid Mahmud Alevi, terör rejimi İsrail’in işgalci olduğunu ve bu gerçeğin her zaman vurgulanması gerektiğini söyledi.

İRİB muhabirinin bildirdiğine göre, Alevi,  dün  Tahran’da düzenlenen Gazze Direnişin Simgesi adlı seminerde yaptığı konuşmada, “Filistin toprakları halktan yoksun bir toprak değildi ve  dünyanın çeşitli yerlerinden  gelenlerin de topraksız değildi ama Filistin topraklarının gasıbçısı tarafından orada iskan ettirildiler” dedi.

İran istihbarat bakanı, İngilizlerin siyonistleri Filistin topraklarına yerleştirmelerinden hedeflerinin,  İslam dünyasını  parçalamaya yönelik  kirli komplosu olduğunu  belirterek, siyonist rejimin varlığının da bu gayri meşru planla gerçekleştirildiğini söyledi.

İran istihbarat bakanı, Filistin halkının Gazze Şeridi’nde  iktisadi ve siyasi açıdan yaşadığı sorunlara da temasla, İran’ın her zaman Filistin ve Gazze halkıyla olduğunu ve onları desteklediğini  belirterek, Filistin’in  tam bir  şekilde özgürlüğüne kavuşuncaya kadar İran’ın bu desteğini sürdüreceğini  söyledi.

İran istihbarat bakanı, İran’ın terör örgütlerini yakından gözetlediğini belirterek, ‘İran’ın teröristleri   ister İran toprakları içinde ister dışında tam olarak gözetlediklerini  belirterek, bu siyasetle onların terörist girişimlerini önlediklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.