İran İstihbarat Bakanı: Siyonistleri destekleyen tüm hükümetlerin, ilahi intikamı ve halkın intikamını beklemeleri gerek!

  • 23 Ekim 2023
  • 62 kez görüntülendi.
İran İstihbarat Bakanı: Siyonistleri destekleyen tüm hükümetlerin, ilahi intikamı ve halkın intikamını beklemeleri gerek!

İran İstihbarat Bakanı, Amerika ve Siyonist rejimi destekleyen tüm hükümetlerin, ilahi intikamı ve halkın onları karşı karşıya bırakacağı intikamı beklemeleri gerektiğini vurguladı.

İran İslam Cumhuriyeti İstihbarat Bakanı Hüccetülislam Seyyid İsmail Hatip, Gazze’deki Siyonist rejimin toplu katliamını ve soykırımını kınayan bir toplantıda, söz konusu durumun tüm sahte ve boş insan hakları savunucularının gerçek yüzünü ortaya çıkardığını belirterek, ‘Bu vahim cinayetler, mutlaka insanlığa yapılmış bir ihanet olarak tarihe geçecektir ve bu cinayetlerin sonucu olarak Siyonist rejimin normalleşme süreci onarılamaz bir başarısızlıkla karşılaşacak ve bir daha asla normalleşmeden söz edemeyecektir.’ ifadelerini kullandı.
İsmail Hatip sözlerine şunları ekledi: Gerçi bugüne kadar halklarının itirazlarına rağmen hükümetler Siyonist rejimle normalleşerek Amerika’nın sözde güvenliğini ve memnuniyetini kazanmaya çalıştılar. Bu denklemin ciddi anlamda değiştiğini ve kendilerine bir sonuç getirmeyeceğini bilmeliler.
İstihbarat Bakanı Aksa Tufanı operasyonunu Direniş Cephesi’nin en karmaşık, akıllı, cesur ve etkili operasyonu olarak nitelendirdi ve şöyle dedi: Siyonist rejim için kırılgandır, ölümcüldür, telafisi mümkün değildir ve bölgesel ve küresel denklemlerde ciddi bir stratejik değişime neden olacaktır./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.