İran Kara Kuvvetleri Komutanı: İran Silahlı Kuvvetleri 23 askeri alanda kendine yeterli hale geldi

  • 23 Mart 2022
  • 115 kez görüntülendi.
İran Kara Kuvvetleri Komutanı: İran Silahlı Kuvvetleri 23 askeri alanda kendine yeterli hale geldi

İran Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Kiomers Hayderi; ”İran İslam Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri, ülkenin her yerinde 23 askeri alanda ve askeri teçhizat ve tesislerde kendine yeterli hale gelmiştir.” dedi.

İRNA ajansına göre, Tuğgeneral Kiomers Hayderi, bugün askeri bir tesisin açılış kulisinde yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İslami İran sınırlarının tamamında  yüzde yüz  tam güvenlik sağlanmıştır. Bu, İran Silahlı Kuvvetlerinin gücünü ve otoritesini gösterir.”

İran Kara Kuvvetleri Komutanı, “Bu kritik zamanda, ülkenin tüm sınırlarının izlenmesi bilgiye dayalıdır ve bilimsel olarak ve mekanize teçhizatla izlenmektedir.” dedi.

Tuğgeneral Hayderi, askeri muharebe mühendisliği gruplarının bu alandaki rolüne de işaret ederek, “Muharebe mühendislik grupları, güncel bilgileri kullanarak çeşitli alanlarda askeri güçlerin ve halkın yanında yer alabilmişlerdir. ” dedi.

İran kara kuvvetleri komutanı,  ayrıca “Bugün, kara kuvvetleri savunma döngüsünde yabancı ülkelere ihtiyaç duymamaktadır ve Savunma Bakanlığı artık askeri alanda kendine tamamen yeterli hale gelmiştir.” dedi./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.