İran korkusunun ortadan kalkması, siyonist İsrail ve Suudi rejimlerinin cinayetlerini daha da açığa çıkarmakta

  • 26 Temmuz 2016
  • 818 kez görüntülendi.
İran korkusunun ortadan kalkması, siyonist İsrail ve Suudi rejimlerinin cinayetlerini daha da açığa çıkarmakta

İran dışişleri bakanı, bugün Siyonist İsrail ve Suudi rejimi cinayetlerinin geçmişe oranla daha da açığa çıktığını bildirdi.

İRNA’nın bildirdiğine göre dün Gana’da İranlılara hitaben konuşan İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, son yıllarda İranofobia ve İran korkusunun artık ortadan kalktığını hatırlatarak, İranofobia’nın siyonistler ve Suudi rejiminin çok yüksek harcamalarıyla sürdürüldüğünü ve bu meselenin ise onların cinayetlerini daha da açığa çıkardığını bildirdi.

İran dışişleri bakanı artık günümüzde tüm dünyanın, vahhabilik tehlikesinin dünyanın asıl tehlikesi olduğunu fark ettiğini ve İranofobianın ortadan kalkmasıyla birlikte bu cinayetlerin de yavaş yavaş ortaya çıkmakta olduğunu bildirdi.

Siyonist İsrail ve Suudi rejiminin iki ortak rejim olduklarını ve cinayetlerinin artık daha fazla su yüzüne çıkmakta olduğunu belirten Zarif, Gana ziyaretinin Afrika’ya yapmış olduğu altıncı ziyaret olduğunu ve bunun ise İran’ın Afrika’ya vermiş olduğu önemi gösterdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.