İran Meclisi: Filistin’in nihai zaferi yakındır

  • 26 Ocak 2022
  • 131 kez görüntülendi.
İran Meclisi: Filistin’in nihai zaferi yakındır

İslami Şura Meclisi milletvekilleri bir bildiri yayımlayarak, Filistin’in kahraman ve Müslüman milletinin kutsal mücadelesi zafere kadar devam edeceğini, beşeriyet camiası yakında nihai zafere şahit olacağını vurguladı.

İslami Şura Meclisi milletvekilleri Çarşamba günü Gazze Günü dolayısıyla bir bildiri yayımlayarak, İran İslam Cumhuriyeti her daim kahraman ve direnişçi Filistin milleti ve direniş ekseninin hamisi olduğunu ve Gazze halkının 22 günlük savaşta direniş hamasetini anmak üzere hş. 29 Dey gününü Gazze Günü olarak adlandırdığını belertti.

İslami Şura Meclisi milletvekilleri bildiride bu önemli ve tarihi günü saygı ile andıklarını belirterek işgal altındaki Filistin’de direniş cephesinin Filistin topraklarını tamamen kurtarıncaya dek meşru hakkına vurgu yaptı.

Bildiride ayrıca dünya Müslümanları ve hür ve adalet talep insanları da bu haklı mücadeleye daha fazla destek vereceği ve beşeriyet camiası yakında Filistinlilerin nihai zaferi ve ırkçı İsrail rejiminin zevaline şahit olacağı vurgulandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.