İran Ordusu Başkomutanı: Siyonist rejime yardım sağlayan her kaynağa esefle yanıt vereceğiz

  • 23 Aralık 2022
  • 74 kez görüntülendi.
İran Ordusu Başkomutanı: Siyonist rejime yardım sağlayan her kaynağa esefle yanıt vereceğiz

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Başkomutanı, Netanyahu’nun İran İslam Cumhuriyeti’ne yönelik tehditlerine değinerek, Siyonist rejimin yozlaşmış yetkilileri, kendi aralarında farklılıklarından ve sorunlarından dolayı İran hakkında yersiz konuştuklarına işaret etti

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Başkomutanı, Netanyahu’nun İran İslam Cumhuriyeti’ne yönelik tehditlerine değinerek, Siyonist rejimin yozlaşmış yetkilileri, kendi aralarında farklılıklarından ve sorunlarından dolayı İran hakkında yersiz konuştuklarına işaret ederek şunları söyledi:

“Bugün Siyonist rejim, siyasi ve güvenlik krizi içindedir, ağır bir iç ve dış baskılar altındadır. Bu rejim yetkililerinin yolsuzluğu, mali ve manevi skandalları ve Filistinli militan grupların yükselişinin yol açtığı güvensizlik, Siyonist rejim için kritik bir durum yarattı.

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Başkomutanı ekledi:

Düşmanın hareketleri sürekli ve doğru gözlem altındadır ve ordu herhangi bir eylemle karşı karşıya kaldığında karşılık vermek için yeterli hazırlığı vardır; kararlı ve yıldırım hızında tepki verme yeteneğine sahibiz.

Daha sonra Tümgeneral Musevi şunları söyledi:

İran İslam Cumhuriyeti’nin çıkarlarının güvenliğine yönelik saldırıda bulunan veya Siyonist rejime yardım sağlayan her kaynağa esefle yanıt vereceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.