İran, Pakistan’ın Kuveyte şehrindeki terör eylemini kınadı

  • 10 Ağustos 2016
  • 927 kez görüntülendi.
İran, Pakistan’ın Kuveyte şehrindeki terör eylemini kınadı

İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Pakistan’ın Kuveyte şehrinde bir hastane önündeki terör intihar saldırısını kınadı.

Dışişleri bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Behram Kasımi, kuveyt’de yaşanan feci terör olayı dolayısıyla Pakistan devleti ve halkına ve kurbanların ailelerine taziyette bulunarak, bazı bölge yönetimlerinin desteğiyle sürdürülmekte olan terörizm ve aşırıcılığa karşı uygulanan siyasetlerin ne yazık ki terör ve şiddetin daha da artmasına sebep olduğunu bildirdi.

Dünyada, özellikle de bölgede tüm uyanık ve şuurlu vicdanların, terör eylemlerine son verilmesi yönünde ortak acil girişimlerde bulunmaları  gerektiğini bildiren İran İslam Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Kasımi, İran İslam Cumhuriyetinin, her türlü çifte standart tutumlardan uzak global bir irade ile terörizm belasının yok edilebileceğine inandığını söyledi.

Pakistan’ın Kuveyt kentinde bir hastanade meydana gelen terör intihar saldırısı sonucu 93 kişi hayatını kaybetmiş, onlarcası da yaralanmıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.