İran Savunma Bakanı General Hatemi Siyonist Rejimi Uyardı: “Sürpriz Karşılık Vereceğiz Ve Pişman Olacaksınız”

  • 02 Mayıs 2018
  • 1.347 kez görüntülendi.
İran Savunma Bakanı General Hatemi Siyonist Rejimi Uyardı: “Sürpriz Karşılık Vereceğiz Ve Pişman Olacaksınız”

İran İslam Cumhuriyeti Savunma Bakanı, Kudüs’ü işgal eden rejim ve hamilerini tehlikeli komplo ve hareketlerden vazgeçmeleri yönünde uyararak, İran tepkisinin gafil avlayan ve pişman edici olacağını kaydetti.

Siyonist rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu dün yeni şovunda, İran’ın gizli nükleer silah programı olduğunu iddia etti.
Savunma Bakanı General Emir Hatemi bugün yaptığı açıklamada, Siyonist rejim Başbakanı’nın temelsiz ve kışkırtıcı iddiasına tepki göstererek, Netanyahu’nun propaganda amaçlı şovunun bu rejimin mazlum Filistin halkına karşı cinayetlerinin üstünü kapatmak için olduğunu ifade etti.
İran İslam Cumhuriyeti’nin mazlum Filistin halkının haklarının esas hamisi ve savunucusu olduğunu belirten Savunma Bakanı,daha önceleri benzer şovlarıyla bilinen bir zat tarafından bu yeni şovun sergilenme zamanının seçilmesinin, bu rejimin İran halkına karşı düşmanlığı ile ilgili genel hedeflerinin yanısıra, özel hedefler de güttüğünü ve o da ABD Başkanı Donald Trump’ın İran halkına karşı hasmane senaryosuna eşlik etmek olduğunu söyledi.
General Hatemi ayrıca, İran’ın nükleer anlaşma ile ilgili yükümlülüklerini iyi niyetle yerine getirirken, Amerikalılar’ın ahde vefasızlık yaptığını, bunun uluslararası sistem için tehlikeli olabileceğini vurguladı./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.