İran Savunma Bakanı: IŞİD’i yok ederek şehit Hemedani’nin intikamını alacağız

  • 10 Ekim 2015
  • 932 kez görüntülendi.
İran Savunma Bakanı: IŞİD’i yok ederek şehit Hemedani’nin intikamını alacağız

İran Savunma Bakanı General Dehkan, Tuğgeneral Hemedani’nin ailesini ziyaret etti. General Dehkan bu ziyarette “Tuğgeneral Hemedani’nin şehit düşmesi tekfirci-Siyonist teröristlere karşı savaşan Direniş Ekseni için dönüm noktasıdır” diye konuştu.

Tuğgeneral Hemedani’nin şehit edilmesini büyük bir acı olarak nitelendiren General Dehkan, şehidin Ehlibeyt ve ve Allah katında değerli bulunan evliya yolunda yürüdüğünü belirtti.

Tuğgeneral Hemedani’nin göze çarpar özelliklerini ayrıntıları ile açıklayan General Dehkan “Şehit Tuğgeneral Hemedani mumin, yiğit, güçlü ve halkçı bir komutan olarak Ehlibeyt ve Kutsal Savunma kültürünü yaygınlaştırmak için belirleyici ve etkin bir rol oynuyordu” açıklamasında bulundu.

Şehidin asker arkadaşlarının onun yolunu devam ettireceğini vurgulayan General Dehkan “İnşallah değerli yol arkadaşlarımız tekfirci IŞİD teröristlerinin yer yüzünden silinmesine kadar savaşlarını sürdürerek Direniş Ekseni’nin bütün şehitlerinin ve bu örgüt tarafından mazlumca öldürülen kadın, erkek ve çoluk çocuğun kanının intikamını alacaklardır” diye ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.