İran Savunma Bakanı: Mukavemet, düşmanın azami baskıdan azami yalvarışa başvurmasına neden olacak

  • 30 Eylül 2019
  • 798 kez görüntülendi.
İran Savunma Bakanı: Mukavemet, düşmanın azami baskıdan azami yalvarışa başvurmasına neden olacak

İran İslam Cumhuriyeti Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, mukavemetin düşmanın azami baskıdan azami yalvarışa başvurmasına neden olacağını vurguladı.

İran Savunma Bakanı Tuğgeneral Emir Hatemi, bugün Kutsal Savunma ve İslam Devrimi Müzesi’nde düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptı.

Tuğgeneral Hatemi, Aramco saldırısına dair şu açıklamalarda bulundu:
“Yemen’de Amerikalılar ve Suudiler birkaç gün içinde Yemenlileri bitirebileceklerini hayal ediyordu, ancak bugün Yemenliler her zamankinden daha güçlü ve düşman topraklarındaki belirli hedefleri de vurabiliyorlar. Düşmanlar (Aramco saldırı konusunda) utançla başkalarını suçluyorlar. Onlar güçlü bir rakip göstermekle biraz itibar kazanabileceklerini sanıyorlar. Fakat Yemenliler daha fazla ilerleme kaydederek güçlü olduklarını kanıtladılar.”

Küresel istikbarın Suriye ile Irak’ta da şehadet ve direniş kültürü sonucu hezimete uğradığını hatırlatan Tuğgeneral Hatemi, “Ülkemizde gösterilen büyük mukavemetin düşmanın azami baskıdan azami yalvarışa başvurmasına neden olacak.” ifadesini kullandı.

“İşbirliği ve empati ile düşmanın azami baskı stratejisine karşı muzaffer olacağız.” diyen Savunma Bakanı, İran’ın son bir yılda düşmanın baskısına rağmen büyük ilerleme kaydettiğini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.