İran, Suriye ve Hizbullah yenilgisizdir

  • 06 Eylül 2017
  • 1.957 kez görüntülendi.
İran, Suriye ve Hizbullah yenilgisizdir

Suriye Cumhurbaşkanlığı Muhafızlar alayı 104. tümen komutanı İssam Zehreddin, İran, Suriye ve Lübnan Hizbullah’ından oluşan direniş ekseninin asla yenilmeyeceğini, Suriye’ye karşı birleşenlerin tümden yenileceklerin söyledi.

İran İslam Cumhuriyeti, Rusya, Suriye ve Lübnan Hizbullahının stratejik işbirliği terörizme karşı savaşın gerçek ittifak örneğidir. Suriye’de savaş meydanında ve terörizm ile savaşta ve bu bağlamda izlenen taktikler, teröristler ve destekçilerinden savaş inisiyatifini aldı.

Lübnan el-Meyadin TV kanalı verdiği haberde İssam Zehreddin’in Deyrozzur kuşatmasının kırılması hakkında yaptığı açıklamada bu zaferin kelimeler ve şiirlerle anlatılamayacağını belirtti.

Zehreddin ayrıca günümüzde yaşananın Suriye ordusunun dünyayı hayrete düşüren mucizelerinden olduğunu, Suriye’ye saldıran ülkelerin yenildiklerini söyledi.

Suriye Cumhurbaşkanlığı Muhafızlar alayı 104. tümen komutanı İssam Zehreddin ayrıca bu ülkeler ve onlara destek verenlerin Suriye ordusunun adımları altında yenilmeyi kabul ettiklerinin de altını çizdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.