İran Tuğgeneral’i: Bölgedeki Tüm Hareketler Yakından Takib Ediliyor

  • 14 Nisan 2015
  • 840 kez görüntülendi.
İran Tuğgeneral’i: Bölgedeki Tüm Hareketler Yakından Takib Ediliyor

İran Kara Kuvvetleri Ordusu Komutanı, düşmanların her türlü hareket ve kıpırdanışlarının İran sınırlarında kontrol ve takib altında olduğu gibi hatta sınırların dışında, bölgede ve dünyada da kontrol altında olduğunu bildirdi.

Bugün sabah (Salı) Kara Kuvvetleri ortak töreninde konuşan İran Kara Kuvvetleri Ordusu Komutanı Tuğgeneral Emir Rıza Purdestan, İran Ordusu’nun bölgedeki en güçlü ordu olduğunu belirterek, ordunun asla gafil avlanmayacağını ve düşmanın tüm hareketlerinin yakın kontrol altında bulunduğunu söyledi.

Hatem ül-Enbiya Hava Savunma Karargahı’nda düzenlenen törende konuşan Tuğgeneral Purdestan, “Düşman, hiçbir zaman İran’ı hazırlıksız yakalayamayacaktır. Kuşkusuz eğer bir tehdit yaratılır ise, tehdit eden taraf pişman olacaktır. İran Ordusu, deneyimli uzmanları ve en son yerli teknolojiler ile, hava ve kara sınırlarını gayet iyi bir şekilde koruma gücüne sahiptir. Sınır, sınır ötesi, bölge ve bölge ötesinde gerçekleşen her türü hareketlenmeleri gözetliyor ve tehditler ile ölçülü olarak, savunma kapasiteleri yaratılmaktadır. Bu neden ile de İran halkı, bir an bile hazırlıksız olmayacağımızdan  emin olsunlar”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.