İran’da 17 uydu kanalının ofisi kapandı.

  • 05 Ocak 2015
  • 993 kez görüntülendi.
İran’da 17 uydu kanalının ofisi kapandı.

     İslami İran istihbarat  bakanının iç enformasyon  yardımcısı  Purfellah, İran’da 17 uydu kanalının ofisinin kapandığını söyledi.

Purfellah,  dün İran’ın güneyinde yer alan Bem kentinde  düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, sözkonusu kanalların  Şiilik adı altında  programlar hazırlayarak dışardan yayın yapan sözkonusu kanallarda yayınlattıklarını söyledi.

      Purfellah, düşmanların asıl hedefinin İmam Humeyni’nin (r.a) ideolojisi ve düşüncesiyle  mücadele olduğunu belirterek, IŞİD gibi  terörist ve radikal grupların  oluşturulmasında düşmanların asıl şom emellerinin İslam’ın rahmani çehresini karalamak olduğunu söyledi.

Purfellah, düşmanların İslam dinine  darbe indirmek için hazırladıkları  komplolara işaretle, savaş araç ve gereçlerinde başarısızlıklarının ardından ‘yumuşak savaşa’ yöneldiklerini söyledi.

İran istihbarat bakanı yardımcısı, düşmanların İslami değerleri ortadan kaldırmaya dayalı planlarına da temas ederek, dünyada İslam karşıtlığı bütün girişimlerin gerçekte siyonistler tarafından  planlandığını söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.