İran’dan Rusya halkı ve devletine taziye mesajı

  • 12 Şubat 2018
  • 994 kez görüntülendi.
İran’dan Rusya halkı ve devletine taziye mesajı

İran dışişleri bakanlığı sözcüsü Behram Kasımi, Rusya’da 71 yolcu ve mürettebatın ölümüne neden olan bir yolcu uçağının düşmesinden dolayı ölenlerin aileleri, Rusya halkı ve devletine taziyelerini bildirdi.

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Domodedovo Havalimanı’ndan Orsk’a gitmek için havalanan, içinde 71 kişinin bulunduğu ve Saratov Havayolları’na ait An-148 tipi yolcu uçağı Ramenskiy’de düştü. Dün Türkiye saatiyle 16.38’de uçağın enkazına ulaşıldı. Rusya devlet başkanı Putin uçaktakilerin yakınlarına taziye mesajı gönderdi.

Rusya’nın başkenti Moskova’daki Domodedovo Havalimanı’ndan Orsk’a gitmek için havalanan, içinde 71 kişinin bulunduğu An-148 tipi yolcu uçağının Moskova bölgesinde düştüğü an güvenlik kamerasına takıldı.

(Bu arada  Rusya Soruşturma Komitesi Sözcüsü Svetlana Petrenko, Moskova bölgesindeki uçak kazasına yol açmış olabilecek hava koşulları, insan faktörü, uçağın teknik durumu gibi tüm olasılıkların araştırılacağını belirtti.

Petrenko, “Soruşturma yetkilileri, hava koşulları, insan faktörü, uçağın teknik durumu dahil olmak üzere kazayla ilgili her türlü olasılığı araştıracak” diye konuştu.

Petrenko ayrıca soruşturma kapsamında düşen uçağın uçuşa hazırlanması ile ilgili tüm teknik verilerin de incelemeye alındığını, yolcuların listesi üzerinde de çalışıldığını kaydetti.)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.