İran’dan Siyonist İsrail’e Cevap: Bu gülünç tehdidi hiçe saydığımızdan emin olabilirsiniz

  • 16 Ocak 2019
  • 1.814 kez görüntülendi.
İran’dan Siyonist İsrail’e Cevap: Bu gülünç tehdidi hiçe saydığımızdan emin olabilirsiniz

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun İran’ın Suriye’deki varlığıyla ilgili öne sürdüğü iddiasının “çok gülünç” olduğunu belirterek, “Hem inkılapçı ve askeri danışmanlarımızı hem de İslami direniş mücahitlerini eğitip güçlendirmek ve masum Suriye halkını desteklemek için sahip olduğumuz tüm askeri teçhizatla birlikte silahlarımızı sahada tutmaya devam edeceğiz.” dedi.

İran’ın askeri birimlerinin çok güçlü olduğunu Siyonistlerin iyi bildiğini söyleyen Tümgeneral Caferi, Netanyahu’ya seslenerek, “Suriye’de onlardan birine rastlarsanız inanılmaz bir paniğe kapılacaksınız.” ifadeisini kullandı.

Tümgeneral Caferi,“Bu gülünç tehdidi hiçe saydığımızdan emin olabilirsiniz, eğer boş girişimlerinize sabır gösteriyorsak arkasında büyük bir hikmet vardır.” açıklamasını yaptı.

“Hiç kuşkusuz, yakın gelecekte inkılapçı sabır ve tedbirlerimizin farkına varacaksınız.” diyen Tümgeneral Caferi, şunları da sözlerine ekledi:

“Fakat aslanın kuyruğuyla oynadığınızı bilmelisiniz. İran yapımı füzelerin kükreyerek üzerinize düştüğü gün ve bölgedeki mazlum Müslümanların haksız yere düşen kanlarının intikamı alınmasından korkun.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.