İran’dan Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine tepki

  • 24 Temmuz 2017
  • 1.063 kez görüntülendi.
İran’dan Siyonistlerin Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerine tepki

İran Meclis Başkanı Laricani, yayınladığı bir yazılı açıklamada Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saygısızlığını ve Filistin halkını katletmesini kınadı.

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlalleri ve insanlık dışı eylemleriyle ilgili bir yazılı açıklama yayınladı.

Laricani’nin yayınladığı yazılı açıklamada şunlar kaydedildi: Son günlerde Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’da Müslümanlara yönelik şiddet içeren eylemleri sonucu 4 Filistinli şehit düşerken 400’den fazla kişi de yaralandı. Her özgür insanı derinden üzen bu elim olay, Kudüs’ü Yahudileştirme politikası ve bu kentin doğusunu tamamen ele geçirmek amacıyla uygulanmaktadır. Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’ya yönelik ihlallerinin tüm Müslümanlar tarafından sert bir şekilde kınanması Filistin meselesinin İslam dünyasının ortak derdi olduğunu, ayrıca Filistin’deki son gelişmelerin de takip edildiğini bir daha açıkça ortaya koymuş oldu. İran İslami Şura Meclisi adına, Siyonist Rejim’in Mescid-i Aksa’ya karşı saygısızlığını ve Filistin halkını katletmesini kınayarak tüm uluslararası kurumlar ve kuruluşların bu rejimin insanlık dışı eylemlerine karşı sert bir şekilde karşılık vermesini istiyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.