İran’ın füze saldırısında en az 170 terörist öldürüldü

  • 22 Haziran 2017
  • 1.781 kez görüntülendi.
İran’ın füze saldırısında en az 170 terörist öldürüldü

İran Devrim Muhafızları, Suriye’nin Deyr ez Zor kentindeki DEAŞ mevzilerine gerçekleştirdiği füzeli saldırıda içlerinde komutanlar olmak üzere 170’i aşkın teröristin öldürüldüğünü belirtti.

İran Devrim Muhafızları’na ait internet sitesi Sepahnews’ten yapılan yazılı açıklamada, Suriye’nin Deyr ez Zor kentindeki DEAŞ mevzilerine yönelik geçen pazar günü düzenlenen füze saldırısında 170’i aşkın teröristin öldürüldüğü ve çok sayıda teröristin yaralandığı ve onlara ait askeri mühimmatın da imha edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, karadan karaya atılan 6 orta menzilli füzeyle DEAŞ mevzilerinin imha edildiği saldırıdan önce teröristlerin bölgedeki  merkezlerinin tamamen  dakik olarak belirlendiği ve ondan sonra füze saldırısının düzenlendiği ve teröristlere ait merkezlerin çok dakik  bir şekilde vurulduğu kaydedildi.

İran Devrim Muhafızları, 18 Haziran’da Suriye’nin Deyr ez Zor kentindeki DEAŞ mevzilerini füzeyle vurmakla, İran’ın milli güvenliğini ve gücünü tehdit eden düşmanlara karşı İran’ın her zaman için  tepki göstereceği ve misillemede bulunacağını gösterdiği ve  kötülük yanlıların gerekli şekilde cezalandırılacağını ortaya koyduğu kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.