İran’ın IŞİD’i vurması, siyonist İsrail rejimini korkuttu

  • 20 Haziran 2017
  • 2.040 kez görüntülendi.
İran’ın IŞİD’i vurması, siyonist İsrail rejimini korkuttu

Siyonist Rejim Başbakanı Netanyahu, İran Devrim Muhafızlarının DAEŞ’in Suriye’deki hedeflerine füze saldırısı düzenlemesine tepki vererek İsrail’in İran’ın tüm hareketlerini yakından takip ettiğini iddia etti.

İRİB haber ajansının bildirdiğine göre  İsrail gazeteleri dünkü sayısında Siyonist Rejim Başbakanı Benyamin Netanyahunun, İran İslam Cumhuriyeti Devrim Muhafızlarının IŞİD hedeflerine düzenlediği füze saldırısından sonra yaptığı açıklamada,’İran’a bir mesajım var. İsrail’i tehdit etmeyin’ dediğini aktardı.

Siyonist Rejim Başbakanı Binyamin Netanyahu; İran’ın İsrail’i tehdit etmemesi uyarısında bulunarak, İran’ın bölgedeki bütün hareketlerini takip ediyoruz dedi. Binyamin Netenyahu, İran’ın Suriye topraklarına tecavüz ettiğini ve Hizbullah’a silah verdiğini iddia etti.

İran Devrim muhafızları pazarı pazartesine bağlayan gece, Tahran’da IŞİD tarafından gerçekleştirilen terör olaylarına cevap, ayrıca ABD ve bölge rejimlerine bir uyarı amacıyla Suriye’de terör örgütünün merkezine füze saldırısı düzenlemişti.

İran devrim muhafızları ordusu, pazar günü akşamı Suriye’de tekfirci teröristleri cezalandırmak amacıyla, Suriye’nin Deyr’uzzur bölgesinde teröristlerin komutanlık binası dahil bir çok binasını ve mevzisini 6 füzeyle hedef almıştı. Karadan karaya atılan bu füzelerde çok sayıda teröristin öldüğü ve onlara ait binaların ve teçhizatların imha edildiği anlaşılıyor.

Sözkonusu füzeler Irak semasından geçerek 650 km.lik bir menzilde Suriye’yeki teröristlerin  mevzilerini dakik bir şekilde hedef aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.