İranlı general: Amerika’daki değişikliklerin İran’ın gücünde etkisi yoktur

  • 13 Mart 2017
  • 1.107 kez görüntülendi.
İranlı general: Amerika’daki değişikliklerin İran’ın gücünde etkisi yoktur

İran devrim muhafızları ordusu deniz güçleri komutanı tuğamiral Ali Fedevi, Amerika’da yeni başkanın işbaşına gelmesinin ve her türlü diğer değişikliklerin, İran İslam nizamının başta bölge olmak üzere dünya üzerindeki gücünde hiç bir etkisinin olmadığını ve olmayacağını söyledi.

General Fedevi, İRNA ajansına yaptığı açıklamada, başta Amerika olmak üzere batılı ülkelerin İran’a karşı uluslararası taahhütlerini yerine getirmeleri konusunda çifte standart siyasetlerine işaretle, Amerika’nın şirret ve zulmün kaynağı olduğunu ve yalnızca kendi çıkarının peşinde olduğunu ama İran İslam Cumhuriyetinin dünyadaki gücünü koruduğunu ve her geçen gün daha başarılı bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Ali Fedevi, Amerika’nın İran aleyhindeki projelerinde başarısız kalmasına da işaretle, Amerikalıların İran’ın caydırıcılık gücünü etkisiz hale getirmek için her türlü girişimde bulunduklarını ama başaramadıklarını söyledi.

İran devrim muhafızları ordusu deniz güçleri komutanı, ayrıca İran deniz güçlerinin şehadet aşkı morali ve inancının düşmanlarını korkuttuğunu belirterek, İran İslam Cumhuriyeti nizamının gücünün her zaman müstekbirleri etkisiz hale getirdiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.