İranlı sporcuların Filistinlilerle dayanışma içinde olmaları değerli bir duygu

  • 20 Haziran 2017
  • 1.225 kez görüntülendi.
İranlı sporcuların Filistinlilerle dayanışma içinde olmaları değerli bir duygu

İran Sporcular Seferberlik Kurumu Başkanı, İranlı sporcuların mazlum Filistin halkı ile dayanışma ve dert ortaklığı duygusu içinde olmasının çok değerli olduğunu bildirdi.

Bugün İRİB haber ajansına açıklamada bulunan İran Sporcular Seferberlik Kurumu Başkanı Serdar Davut Azernuş, işgalci siyonist İsrail rejiminin gayrı meşru bir rejim olduğunu, İranlı sporcuların bunu çok iyi bildiklerini ve bunun içinde siyonist rejim sporcuları ile müsabakalarda karşılaşmaktan kaçındıklarını söyledi.

Bundan bir süre önce Letonya’da düzenlenen dünya işçiler rekabetlerinde İran’ın 5 kişilik futbol takımı ilk karşılaşmayı üstünlükle bitirmesine rağmen ikinci karşılaşmada Filistin halkına destek amacıyla ve işgalciliği protesto etmek için İsrail rejimi takımı ile karşılaşmaktan kaçınmıştı.

İran Sporcular Seferberlik Kurumu Başkanı Serdar Davut Azernuş, işgal rejimi takımı ile karşılaşmaktan kaçınan kahraman sporcuların takdir edilmesi amacıyla düzenlenen törende İranlı sporcuların takdir edildiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.