İrlandalı Analist: Yemen Ve Suriye Savaşları Dünyaya Hakim Olmak İçindir

  • 18 Mayıs 2017
  • 1.338 kez görüntülendi.
İrlandalı Analist: Yemen Ve Suriye Savaşları Dünyaya Hakim Olmak İçindir

İrlandalı analist, Uluslararası Yeni Ufuklar Konferansında, Yemen, Suriye ve diğer savaşları, dünyaya hâkim olmak için yapılan bir dünya savaşı olarak nitelendirip, ‘İran bu dünya savaşında kazanmıştır’ dedi.

Tesnim Haber Ajansı – İrlandalı analist Groved Coleman, bugün Tahran’da düzenlenen Uluslararası Yeni Ufuklar Konferansında İran’ın tarih ve kültürüne değinerek şunları söyledi: ‘Şapur ve Ardeşir gibi eski krallar iyi ve ahlaklı krallardı.

Bugün, özellikle batıda iyi bir lider yoktur ve şimdi en kötüleri bizi yönetmektedir. Halk için olan bir hükümet yoktur.’

İrlandalı bu analist, bugün dünyada şeytanın dünyayı bozmak istediğini ve bunun dünyanın siyasi askeri teşkilatları olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu: ‘Amerika google gibi sahip olduğu bilişim sistemleriyle dünyaya hâkim olmak istemektedir.

Bu kanallar dışında halk ile konuşmalıyız çünkü bunlar güvenli değillerdir.’

Coleman, Yemen, Suriye ve diğer savaşların dünyaya hâkim olmak için gerçekleşen dünya savaşları olduğunu belirterek şunları söyledi: ‘İran bu dünya savaşında kazanmıştır.

Birlikte iş birliği yaparak, küresel hakimiyet karşısında durmalıyız. Dalgalar değişmektedir ve batı halkı bize doğru yönelmektedir ve bu, batılı yetkilileri endişelendiren bir konudur.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.