İşbirlikçi Mahmut Abbas Şaşırtmadı: Siyonist Rejimle ‘Zorla’ Görüşmek İstiyor

  • 05 Ekim 2021
  • 412 kez görüntülendi.
İşbirlikçi Mahmut Abbas Şaşırtmadı: Siyonist Rejimle ‘Zorla’ Görüşmek İstiyor

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, dün akşam Ramallah’ta işgal rejimi ‘İsrail’ Meretz partisinin bakanlarıyla yaptığı toplantıda, işgal hükümeti başkanı Naftali Bennett ve İçişleri Bakanı Ayelet Şaked’e mesaj göndermek istedi.

Abbas, işgal rejimi başbakanı Naftali Bennett’e gönderdiği mesajda, “Hiçbir konuda anlaşamasak da görüşelim” dedi.

Abbas, “Ayelet Şaked’e onunla tanışmak istediğimi söyleyin, neden benimle konuşmaktan korkuyorsunuz? Gelin ve istediğinizi söyleyin, ben dinleyeyim – çok zor görüşleri olduğunu biliyorum, ama yüzde bir konusunda anlaşsak bile, bu bir ilerleme olacak.”

Abbas, “Başbakan Bennett ile istediği zaman görüşmekten de mutluluk duyarım, müzakere olmayacağını biliyoruz, ancak hiçbir konuda anlaşamasak bile nelerin mümkün olduğunu görüşelim ve konuşalım.” dedi.

İşgal rejimi İçişleri Bakanı Ayelet Şaked, Abbas’ın çağrısına twitter hesabı üzerinden utanmazca bir yanıt verdi: “Bu olmayacak, Holokost inkarcısı olan, Lahey’de İsrail ordusu askerlerine dava açan ve Yahudi katillere para ödeyen kimseyle görüşmem.”

Şaked, Filistinlilere karşı aşırı tutumlarıyla bilinen işgal başbakanı Naftali Bennett liderliğindeki sağ partinin ikinci ismi ve daha önce Filistin kasaba ve köylerinin ve tüm altyapılarının tamamen yok edilmesi yönünde çağrılar yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.