İşgal altındaki Kudüs’te Filistinlilerle Siyonist askerler arasında çatışma

  • 28 Eylül 2022
  • 67 kez görüntülendi.
İşgal altındaki Kudüs’te Filistinlilerle Siyonist askerler arasında çatışma

Salı gecesi işgal altındaki Kudüs’te Filistinliler ile Siyonist askerler arasında çatışma çıktığını bildirdi.

Siyonist güçler işgal altındaki Kudüs’teki “Baton Elhawi” mahallesine saldırdı ve Filistinlilerin evlerine göz yaşartıcı gaz attılar.

Bu, onlarca Siyonist yerleşimcinin bu mahallede bulunmasına ve sakinlerine karşı kışkırtıcı eylemlerde bulunmasına ve Filistinlilere hakaret etmesine rağmen yapılıyor.

Bu habere göre, işgal altındaki Kudüs’ün “Sur Baher” kasabasında Siyonist askerler Filistinlilerle çatıştı ve onlara gaz bombası atarlarken ayrıca gerçek mermiler de kullandılar.

İşgal altındaki Kudüs’ün Al-Swaneh semtindeki Siyonist yerleşim yeri “Beit Evert”e de Filistinliler tarafından çok sayıda molotof kokteyli atıldı.

Yahudi Yeni Yılı kutlamalarının arifesinde, Filistin operasyonlarının yoğunlaşmasından korkan Siyonist rejim, işgal altındaki Kudüs’te ve çeşitli şehir ve kasabalarında binlerce kuvvetini konuşlandırdı.

Fanatik Yahudi yerleşimcilerden yüzlerce kişi Roş Haşana olarak isimlendirilen sözde İbrani Yılbaşı’nın ikinci gününde yine işgal güvenlik güçlerinin himayesi altında Mescidi Aksa’yı bastı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.