İşgal altındaki Kudüs’te iki Siyonist asker yaralandı

  • 21 Mart 2022
  • 89 kez görüntülendi.
İşgal altındaki Kudüs’te iki Siyonist asker yaralandı

Filistin ve İbrani kaynakları, dün akşam işgal altındaki Kudüs’teki Bab al-Amoud’da Siyonist askerlere saldırı düzenlendiğini bildirdi.

Şahab haber ajansının kaynaklara dayandırdığı haberine göre, bir Filistinli vatandaşın bıçaklı saldırısında 2 siyonist  İsrail askeri yaralandı.

Şahab haber ajansı, saldırıyı gerçekleştiren kişinin olay yerinden hızla kaçtığını ve Siyonist ordunun da eylemciyi  arama çalışması başlattığını bildirdi.

Saldırının ardından, Ras al-Amoud’daki çok sayıda terör rejimi ordusuna bağlı askerler  yüksek alarma geçti ve bölge sakinlerinin dışarı çıkmasını yasakladı.

Irkçı İsrail ordusu, Ras al-Amoud’dan iki Filistinli genci de gözaltına aldı. İsrail helikopterleri de bölgede yoğun bir şekilde uçuş gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Filistin İslami Cihat hareketi  liderlerinden “Davud Şahab”, Kudüs ve Batı Şeria’daki şehadet operasyonlarına misilleme  olarak, bu operasyonların işgal rejiminin esirlere karşı siyasetlerine Filistin halkının misillemesi olduğunu bildirdi.

Şahab, “İşgalci rejim, zorbalığının ve küstahlığının bedelini ödeyecek ve Filistin halkının terör ve düşmanlık politikaları karşısında kararlılığını pekiştirecek güç ve iradeye sahip olduğunun farkına varacaktır.” dedi.

İslami Cihad hareketinin yetkilisi, “Direniş operasyonları Filistin halkının hakkı ve işgalcilere karşı koymanın en etkili yoludur” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.