İşgal altındaki topraklarda “Netanyahu” karşıtı gösteriler sürüyor

  • 04 Şubat 2018
  • 1.034 kez görüntülendi.
İşgal altındaki topraklarda “Netanyahu” karşıtı gösteriler sürüyor

Tel Aviv’de yaşayan Siyonistler art arda 9.uncu hafta gerçekleştirdikleri gösteriler vasıtasıyla Siyonist Rejim Başbakanı’nı hakkında açılan yolsuzluk dosyasından dolayı protesto ettiler.
El Alem’in haberine göre, Tel Aviv’de yaşayan Siyonistler art arda 9.uncu hafta gerçekleştirdikleri gösteriler vasıtasıyla Siyonist Rejim Başbakanı Benyamin Netanyahu’yu hakkında açılan yolsuzluk dosyasından dolayı protesto ettiler.

Böylece Netanyahu karşıtı pankartlar taşıyan eylemciler, Başbakan ile kabine üyelerinin istifa etmesi talebinde bulundu. Bunlara ilave olarak, Hayfa başta olmak üzere işgal altındaki toprakların diğer kentlerinde de aynı şekilde gösteriler yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Netanyahu’nun mensup olduğu Likud Partisi ise geçen haftalar olduğu gibi yayınladığı bir bildiride bu eylemleri kınayarak, solcu siyasi hareketin bu olayların arkasında olup kopukluk oluşturmaya çalıştığını iddia etti.

Siyonist Rejim Başbakanı, birkaç hafta önce mali yolsuzluk, rüşvet alma ve gücü kötüye kullanma olarak üçer dosyadan dolayı 7’nci kez polis tarafından sorguya alındı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.