İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 8 Filistinliyi Gözaltına Aldı…

  • 11 Şubat 2015
  • 696 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 8 Filistinliyi Gözaltına Aldı…

İşgal güçleri dün sabah (10 Şubat Salı) erken saatlerde işgal altındaki Filistin topraklarının birçok bölgesinde gerçekleştirdiği baskınlar sırasında aralarında bir de çocuk bulunan sekiz Filistinliyi gözaltına aldı.

Kudüs’teki Filistinli kaynaklar, işgal güçlerinin Cebelu’l-Mukebber bölgesi sakinlerinden 17 yaşındaki Kazım Ebu Subeyh ve 19 yaşındaki Mecd Şugeyrat’ı gözaltına aldığını ve Ebu Subeyh’in lise öğrencisi olduğunu belirtti.

İşgal güçleri El-Halil kentindeki Cebelu Cevher bölgesine baskın düzenleyerek 12 yaşındaki Mahmud Muhammed Velid Cabir isimli çocuğu ve 19 yaşındaki Rabah Abdülvehhab Muhammed Ebu Avde’yi gözaltına aldı.

İşgal güçlerinin ayrıca El-Halil kenti sakinlerinden 30 yaşındaki Eymen Rıdvan Yusuf Ez-Zeğal, Halhul beldesi sakinlerinden 19 yaşındaki Uday Hasan Ata Zemaira ve 30 yaşındaki Abdülkadir Müslim Abdülkadir Ed-Dude’yi gözaltına alarak bilinmeyen bir yöne götürdüğü ifade edildi.

Beytlahim vilayetinde ise işgal güçlerinin 18 yaşındaki Muhammed Avde Hasan Hamamira’yı Beytlahim’in batısındaki Husan köyünde bulunan evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.