İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 8 Kişiyi Gözaltına Aldı

  • 05 Eylül 2019
  • 654 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka ve Kudüs’te 8 Kişiyi Gözaltına Aldı

İşgal güçleri, dün gece ve bu sabah (5 Eylül Perşembe) erken saatlerde Batı Yaka ve Kudüs’ün çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı ve 8 Filistinliyi gözaltına aldı.

İşgal ordusu bu sabah yayınladığı bildiride, Batı Yaka’da gözaltına alınan 7 Filistinlinin İsrail hedeflerine yönelik direniş eylemlerine katıldıkları şüphesiyle aranan kişiler olduğunu öne sürdü.

Medya kaynakları, işgal güçlerinin El-Halil’in kuzeybatısındaki Beyt Kahil beldesinde Nebil Asafira isimli genci evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını bildirdi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Gazi Mahir Ebu Mustafa isimli genci Nablus kentinin doğusunda yer alan Rucib beldesindeki evine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ifade etti.

Kaynaklar ayrıca işgal güçlerinin Beyt Kahil beldesinde esir Nasır Asafira ve esir Kasım Asafira’nın evleriyle bir başka eve daha baskın düzenlediğini ve evlerde arama yaptığını belirtti.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin dün gece Kalkiliya’nın doğusundaki Azun beldesine baskın düzenlediğini ve baskın sırasında çatışmaların yaşandığını kaydetti.

Öte yandan, işgalcilere ait 0404 sitesi, işgal polisinin Kudüs’ün El-İseviyye beldesinde bir kişiyi gözaltına aldığını yazdı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.