İşgal Güçleri Batı Yaka’da 8 Kişiyi Daha Gözaltına Aldı

  • 06 Aralık 2019
  • 490 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da 8 Kişiyi Daha Gözaltına Aldı

İşgal güçleri bu sabah (6 Aralık Cuma) erken saatlerde Batı Yaka’nın çeşitli bölgelerine baskın düzenleyerek sekiz kişiyi gözaltına aldı.

İşgal ordusu konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Batı Yaka’da gözaltına alınan sekiz Filistinlinin işgal güçlerince aranan kişiler olduğunu öne sürdü.

Yerel kaynaklar, işgal güçlerinin Beytlahim’in kuzeyindeki Ayide Kampı’nda iki genci gözaltına aldığını, bir gençten de ifade vermek üzere işgal istihbaratına müracaat etmesini istediğini bildirdi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin 27 yaşındaki Malik Nayif Zebun ile 29 yaşındaki Saddam Akıl Daru’l-Hac isimli Filistinliyi evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığını ve her iki evde de arama yaptığını söyledi.

İşgal güçlerinin Ayide Kampı sakinlerinden İbrahim Yasin Ebu Surur’u Gush Etzion Yahudi Yerleşkesi’ndeki işgal istihbaratına ifade vermeye çağırdığı öğrenildi.

Kaynaklar, işgal güçlerinin Beyt Cala kentinde Mutasım Eyyub Ceber isimli Filistinlinin evinde arama yaptığı sırada evde bulduğu bir miktar paraya el koyduğunu ifade etti.

İşgal güçleri Tulkerem’de de İstifan Şahrur ve Tarık Ziyad Şahrur’u evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı. Baskın düzenlediği evlerde arama yapan işgal güçlerinin evlerin altını üstüne getirdiği ve eşyalara zarar verdiği kaydedildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.