İşgal Güçleri Batı Yaka’da Birçok Bölgeye Baskın Düzenledi

  • 17 Temmuz 2017
  • 1.056 kez görüntülendi.
İşgal Güçleri Batı Yaka’da Birçok Bölgeye Baskın Düzenledi

İşgal altındaki Kudüs kentinde gerginlik devam ederken, işgal güçleri bu sabah (17 Temmuz Pazartesi) Batı Yaka’nın birçok bölgesine baskın düzenleyerek evlerde arama yaptı.

İşgal güçleri bu sabah erken saatlerde Cenin’in doğusundaki ve güneyindeki bölgelere baskın düzenledi ve barikatlar kurdu. İşgal güçlerine ait insansız hava araçlarının da gece boyu bölge üzerinde uçuş yaptığı ifade edildi.

Filistin tv muhabirinin yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, işgal güçleri Cenin’in güneyindeki Kabatiye, Ez-Zebabide ve Musliye beldelerine baskın düzenledi.

İşgal güçlerinin gece saatlerinde bölgede dört ayrı barikat kurduğu ve Filistinlileri durdurup kimlik kontrolü yaptığı kaydedildi.

İşgal güçleri Tulkerem’e bağlı Anbeta beldesinde bu sabah gerçekleştirdiği baskınlar sırasında 23 yaşındaki Muhammed Mustafa Neccar’ı gözaltına aldı ve evinde arama yaptı.

İşgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde ayrıca Kalkiliya kentinde birçok mahalleye baskın düzenlediği ve 17 yaşındaki Ala Nihad Ebu Asab’ı gözaltına aldığı belirtildi.

İşgal güçlerinin dün gece El-Halil’e bağlı Beyt Aynun ve Vad Hanus bölgelerinde üzüm bağlarına ve evlere baskın düzenleyerek arama yaptığı ve Hamdi El-Ferruh isimli genci gözaltına aldığı ifade edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.